KOSÁR
- A kosár üres.
Összesen
0 Ft
19800 Ft
A borokhoz párosított csoki és a kedvezmény igazi ajándék az idei ünnepekre. A csomagunk három üveg Merlot Chocolatet’21 és egy-egy üveg Chardonnay battonage’22, Allegra’24 gyöngyöző félédes bort tartalmaz és természetesen egy doboz csokit tartalmazz.
A birtokunk egyik emblematikus bora a Merlot Chocolate:
Selymes textúrája a termőterület személyiségét tükrözi, mély színnel, magas alkohollal, közepes savakkal és tanninokkal rendelkezik. Illatában érett gyümölcsök, eukaliptusz, áfonya jelenik meg, majd a dekantálás közben előbújik uralkodó jegyként a konyakmeggy. Ízében finom fűszeresség mellett a lédús gyümölcsök kísérik az étcsokoládét. Magas potenciállal rendelkező bor, mely palackban még további érést is meghálálja.
Fogyasztás: Ideális párosítás bármilyen vörös húsos étel mellé. Méltó társa az ünnepi asztalok főfogásainak. Javasolt fogyasztási hőmérséklet: 18-20 Celsius fok.
A Chardonnay igazi arca:
A chardonnay fehérborunk szőlői Sióagárd és a nyéki tető területén találhatóak, az életkoruk már több, mint 10 év. A területen 80 mázsa/hektár alatti tőketerheléssel dolgozunk. A szüret pedig jellemzően szeptember második, harmadik hetében történik, kézzel. Mi ezen borunknál a battonage technikához vonzódunk. De mit is jelent ez: a bornak seprűjét a hordókba átfejtjük és rendszeres időközénként felkeverjük és így jelenik meg egy további telt, kerek, krémes ízvilág.
Fogyasztása: a viszonylag magas – 13,5%-os alkohol tartalom és a battonage technológia nagyon kiegyensúlyozott, könnyű, krémes fehérbort eredményez.
Szilveszterre gyöngyözőbor:
Az ALLEGRA sorozatunk a gyümölcsös ízvilágot és a frissességet hozza el. A tételeink széndioxid hozzáadásával készülnek.
A syrah, cabernet sauvignon félédes rozé gyöngyözőborunk termőterületei a várdombi lankákon található. A félédes állapot elérése érdekében a szüret október második felében történt, kéziszedéssel. Az ideális gyümölcsös ízvilág elérése érdekében hosszabb ideig – 2 napig – héjon áztattuk.
Fogyasztása: a 15%-os alkoholtartalma, az édes gyümölcsös ízvilág, a széndioxid frissessége és a félédes cukortartalom nagyon jól kiegészíti egymást. Egy igazi desszertbor. Fogyasztása 6..8 ℃-on ideális. Elsősorban sütemények, desszertek mellé ajánljuk, ugyanakkor kiváló alapot biztosít koktélok készítéséhez.
99 készleten