KOSÁR
- A kosár üres.
Összesen
0 Ft
2900 Ft
A Curiosité sorozatunkkal a szekszárdi dombvidék egyediségét és benne rejlő lehetőségeket szeretnénk megmutatni. Régen elfeledett technológiákhoz, kevéssé ismert szőlőfajtákhoz vagy éppen teljesen új eljárásokhoz nyúlunk ezen tételeinknél. A kísérletezés, az egyediség és másság jellemzi a gondolkodásunkat.
A decsi és várdombi szőlőhegyen lévő dűlőink keleti vonulati ideális körülményeket teremtenek a szőlőművelésnek. Az itt telepített Merlot Chocolate klónokból készült hagyományos siller technológiával ezen szárazborunk. A 3 napos héjon ásztatásnak köszönhetően a rozéborokhoz képest mély, telített színe van, a kiváló évjáratnak köszönhetően az alkoholtartalom: 13,5%.
Fogyasztása: ideális választás pirospaprikával készült ételek mellé, így nagyon kellemes kisérője a pörköleknek és a halászlénak.
99 készleten