Szegedi bortér 2023

A szegedi bortér kiállítója a FIVÉREK BORBIRTOK

Fivérek Borbirtok Szegeden

A tavaszi szegedi borfesztivál óta sok újdonságról tudunk beszámolni a pincészetünk életéből. Jelentősen bővültek a termőterületeink és sok izgalmas fehérszőlő fajtával tudunk majd a jövőben jelentkezni. De az ősz elsősorban vörösborokról kell, hogy szóljon. Nagy büszkeségünk, hogy a gyümölcsös vörösborok kategóriájában a Cabernet Franc száraz vörösborunk a Winelovers borversenyen a Top100-ba került. A könnyed, gyümölcsös jegyeket hordozó borunk siller technológiával készült, így magában hordozó a frissesség és a komplexitás jegyeit is. 

Monca és Szeged
Szeged BorTér
Laci és Krisztián Szegeden
Szeged BorTér

Az igazi nagy sikerünk a Berliner Wine Trophy aranyérem a 2021-es Cabernet Franc vörösborunkkal. Ezen szőlőink a kedvenc várdombi területeinken találhatók. A nyár közepén több tétellel is sikerrel méretettünk meg a az Európai Borlovagrend versenyén, így nagy aranyérmet kapott a Syrah vörösborunk. Ebből is látszik, ha ősz, akkor vörösborok !!!

A Nagy meglepetés

Ahogy mindig, úgy most is készülünk meglepetéssel Számotokra, ezúttal a berlini aranyérmes borunkhoz készült CSOKOLÁDÉ párosítás. Gyertek kóstoljátok, izgalmas utazás lesz ! 

Ami más és több

Aki egy kicsit mélyebben szeretne ismerkedni a borokkal és többre vágyik mint egy pohár az bátran keressen Minket. A Kollégák szívesen mesélnek a területekről, évjáratról, szőlészeti és borászati technológiákról.

Szegedi BorTér

A 11. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország egyik legjelentősebb borászati kiállítása, amely szeptember 13-tól szeptember 17.-ig tart. A programok részeletes elérése:

 https://borter.hu/wp-content/uploads/2023/08/Bor-ter-PROGRAMFUZET-1.pdf

Cabernet franc és a csokoládé
Cabernet franc és a csokoládé
Laci, Bálint és Krisztián Szegeden
Szeged BorTér

Hol találtok minket a Szegedi BorTéren ?

Keressetek Minket az ARADI TÉREN -nem a tömegben bent a Dóm téren – a 6.-os helyen.

Vásárlás

Borainkat elérhetitek a webshopban:

https://fiverek.hu/vasarlas/

0
KOSÁR
  • A kosár üres.