Adatkezelési tájékoztató

Üdvözöljük weboldalunkon!

Kérjük, olvassa el figyelmesen az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

A jelen Adatvédelmi Nyilatkozat arra az esetekre vonatkozik, amikor Ön meglátogatja és termék vásárlása nélkül böngészi weboldalunkat, vagy amikor termékek vásárlására használja a szolgáltatásainkat. A weboldalt a Borfivérek Kft. (székhely: 2111 Szada, Székely Bertalan út 12.) kezeli és üzemelteti.

 

Nyilatkozatunk

Elkötelezettek vagyunk a vásárlóink személyes információinak védelme iránt. A jelen nyilatkozat a weboldalon gyűjtött adatokra vonatkozik. A jelen nyilatkozat módosításait ezen az URL címen fogjuk közzétenni, és a közzététellel lépnek hatályba. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul ezen adatok gyűjtéséhez és az általunk leírt módon történő felhasználásához. A weboldal használatának folytatása bármilyen módosítás, kiegészítés vagy változtatás közzététele után annak elfogadását jelenti.

Mindenkinek joga van a személyes adatainak védelméhez. A Borfivérek Kft. tiszteletben tartja a felhasználóik tájékoztatáshoz való jogát, a személyes adataik gyűjtését és azokat érintő más műveleteket illetően. Az olyan adatok felhasználásánál, amelyek Önt közvetlenül vagy közvetve személyesen azonosíthatják, a szigorú szükségesség elvét alkalmazzuk. Nem dolgozzuk fel a személyes adatait, ha anonim adatok használatával vagy más módon is tudunk Önnek szolgáltatásokat nyújtani, amely lehetővé teszi a Borfivérek Kft. számára az Ön azonosítását. Ez alól kivételt képez, ha az illetékes hatóságok vagy a rendőrség kérésére kell adatot szolgáltatnunk (például az Ön IP címe).

A Borfivérek Kft. az alábbi tájékoztatást adja az Adatvédelmi Nyilatkozatról, lehetővé téve az online látogatók számára a teljes körű tájékozódást. Az weboldal meglátogatásával Ön a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatban és a Felhasználási Feltételekben leírt gyakorlatot elfogadja, és ahhoz hozzájárulását adja.

A jelen Adatvédelmi Nyilatkozat a linkelt, más szervezetek által fenntartott weboldalakra nem vonatkozik. A weboldalunkon keresztül Ön által harmadik feleknek megadott személyes információkért a Társaságok nem felelősek. Kérjük, olvassa el ezen más társaságok vagy szervezetek Adatvédelmi Nyilatkozatát is, mielőtt megadja nekik az adatait.

 

Milyen személyes információkat gyűjtünk, és hogyan?

Ha Ön lead egy megrendelést, a megrendelése feldolgozásához és teljesítéséhez szükség van személyes információk tárolása, beleértve a nevét, e-mail címét, telefonszámait, lakcímét, szállítási és számlázási címét(eit).
Esetenként elkérhetjük az Ön telefonszámát. Ezt a számot megadhatjuk a szállítást végző futárszolgálatunknak. Ezek az adatok teszik lehetővé az Ön megrendelésének feldolgozását, és hogy értesíteni tudjuk Önt a megrendelése státuszáról.
Általánosságban a Borfivérek Kft. kizárólag arra a célra használja fel az Ön által megadott információkat, amelyre Ön az információkat megadta.

 

Hogyan és milyen célra használjuk a személyes adatait

A Borfivérek Kft. az Ön személyes információit a megrendelések feldolgozásához, a fizetéshez, valamint személyre szabott vásárlási élmény biztosítása érdekében használhatja fel. Továbbá felhasználjuk az Ön adatait a megrendelései teljesítéséhez és szállításához.
Az Ön személyes információit, a nem-személyes adatokkal együtt, felhasználhatjuk belső marketing és demográfiai tanulmányainkhoz is, a vásárlói minták megfigyelésére, hogy folyamatosan fejleszthessük a weboldalunkat a látogatói igények jobb kielégítése érdekében.

 

Irányadó jog

A jelen Adatvédelmi Nyilatkozatra a magyar jog irányadó, és különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. magyar törvény, amely a – külföldön is tárolt – személyes adatok Magyarországon székhellyel vagy bejegyzett irodával rendelkező adatfeldolgozó általi feldolgozását is szabályozza. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. magyar törvény garantálja, hogy a személyes adatok feldolgozása az alapvető jogok és a személyes szabadság, valamint méltóság tiszteletben tartásával történik, különös tekintettel a titoktartáshoz, a személyazonossághoz és a személyes adatok védelméhez való jogra.

 

Az Adatvédelmi Nyilatkozatának módosítása és frissítése

Az Adatvédelmi Nyilatkozatát a Társaságok módosíthatják vagy egyszerűen csak frissíthetik részben vagy egészben, beleértve azt is, amikor a módosítások az adatvédelmet szabályozó és az Ön jogait védő jogszabályok és előírások miatt történnek. Az Adatvédelmi Nyilatkozatának módosításairól és frissítéseiről a felhasználóinkat az weboldalán értesítjük, amint ezen módosítások vagy frissítések hatályba lépnek, és azok kötelező érvényűek, amint a weboldal ezen részén közzétételre kerülnek. Ezért kérjük, hogy rendszeresen keresse fel ezt a részt, hogy értesüljön az legújabb és frissített Adatvédelmi Nyilatkozatának közzétételéről.

0
KOSÁR
  • A kosár üres.